Junts ratifica l’executiva local

 

Dies abans de vacances Junts per Catalunya tancava el cicle de renovacions de les executives de les agrupacions locals de la comarca del Vallès Occidental-Sabadell.

A Castellar, un cop finalitzat el procés, ha estat ratificada per un nou mandat l’executiva existent, apostant per la continuïtat de l’equip que ara incorpora a la regidora Olga Arpal i a en Víctor Moreno, membre de l’Executiva Nacional de les Joventuts Nacionalistes de Catalunya. D’altra banda continuen Pepi Ramon com a presidenta, juntament amb el regidor Lluís López i el també regidor i portaveu del grup municipal Joan Juni.

D’aquesta manera Junts per Castellar consolida el projecte que l’ha portat a obtenir un dels millors resultats electorals del partit a la comarca i en el que l’executiva seguirà treballant durant els propers quatre anys.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad